MEDIA / BLOG

TUNNELVISIE - Er is licht aan het einde van de...

En dan eventueel doorlinken naar een blog? check BLOG staat ook in het menu. 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische partners mogen werken... gaat deze tekst nog door? ja.Het bereik alleen al in zit in de duizenden pasanten per dag van huis naar werk of school, tel daar nog de street art deelnemers bij op, met de scholen samen zit je al snel op miljoenen per jaar. Als dat geen reclame is dan weet ik het ook niet meer... Dit is uw kans om samen met ons dit prachtige project te realiseren!

SKATEWEDSTRIJDEN - Tijd voor een battle...

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.


CLNDR STREET ART FEST - Ow shit...

Ik denk op de home gewoon een soort blog maken als de tijd rijp is. Dus zoveel mogelijke actie op de homepage. Alles onder #CLNDR #CLNDRstreetart #CLNDRworkshop #CLNDRtour etc...


CLNDR STREET ART FEST - Ow shit...

denk op de home gewoon een soort blog maken als de tijd rijp is. Dus zoveel mogelijke actie op de homepage. Alles onder #CLNDR #CLNDRstreetart #CLNDRworkshop #CLNDRtour etc...
Het bereik alleen al in zit in de duizenden pasanten per dag van huis naar werk of school, tel daar nog de street art deelnemers bij op, met de scholen samen zit je al snel op miljoenen per jaar. Als dat geen reclame is dan weet ik het ook niet meer... Dit is uw kans om samen met ons dit prachtige project te realiseren!