ONDERDEEL VAN HET GEHEEL

OVERBOSPAD PROJECT TUNNELVISIE

De meeste wijken worden met elkaar verbonden door middel van viaducten, zodat voetgangers en fietsers veilig van A naar B kunnen komen. In de praktijk blijken veel van deze viaducten zeer aantrekkelijk te zijn voor vandalisme, wat uiteindelijk voor een onveilig gevoel zorgt op deze plekken. Daarnaast kampt Hoofddorp met een imagoprobleem. Doordat het voornamelijk opgebouwd is uit relatief nieuwe wijken is er weinig sprake van eigenheid of karakter. Tevens zien we dat er in een aantal wijken overlast wordt veroorzaakt door op straat hangende jongeren. 

STREET ART ROUTE

Na overbospad, zouden er dus meerdere elementen gepaint kunnen worden, die dus een route vormen, denk aan de andere tunnels, en dan richting skagerrak of andersom. Alleen dat is fase 2/3/4... 

WORKSHOPS

graffiti, calli, stencil, skateboarden? whatever er is bij onze activiteiten 100% vraag naar, hoe kunnen we dit oppakken eventueel? Ik loop niet voor maar als het op de site staat zouden we gehoor moeten geven. Mochten we (ooit) een aanvraag krijgen die we zouden kunnen exploiteren vanuit clndr. (we hoeven het niet op de site te zetten maar om een goed beeld te krijgen, hebben we uiteindelijk ook teksten nodig. Ik zeg Freek for copywriter = uren maken)

SKATEPARK HEADVILLE

Skateboard wedstrijden organiseren. Dat is echt een Olympische sport aan het worden, is het al, NL gaat ook. Dus om deze reden doen we helaas geen: inline, roller, step of whatever... Hier krijgen we ook vragen over, dus is misschien wel ok om zoiets als "standaard antwoord" te geven - politics. Daarnaast mogen we geen vijanden maken want alles wat rolt is cool.(Het plan MainVille heb ik nog op de planken dus daar kunnen we nog veel info uit halen)